HemOm ossVåra hundarFotonB-kullen 2010-07-15TrimningUtställningsresultatDagbokOm rasenLänkar
Dagbok
Dagbok 2010-2012
Dagbok

2012-08-07
Hemma igen efter en minisemester norröver med ett championat i bagaget. Det var en utmaning med 2 löptikar och en hormonstinn hane på en liten yta, men det gick bra.
Nu börjar kurserna för Boss igen i Allmänlydnad och Agility det ska bli riktigt roligt. I samma veva börjar förståss arbetet igen, men det ska bli roligt med nya utmaningar på arbetsfronten. 

2012-08-04
Äja har kommit hem efter strapatserna i fjället. Hon blev biten av något som tydligen kallas älgmyggor. Det gav henne stora blemmor under magen. Stackars Malin och Mani ringde till oss en kväll när de hade slagit upp sitt tält och såg vilka utslag Äja fått. Jag ringde till vet. och fick i alla fall veta att det inte var något farligt bara hon inte hade blivit biten i hals och mun. Äja var inte så påverkad utan hon var nog bara helt slut efter vandringen.
Det var lite stelt och morrigt när Äja kom hem till Lisa igen efter 2 veckor. Lisa måste ju hålla på sin rang och Äja tyckte väl att hon hade blivit större. Men nu är allt som vanligt igen.
Att bo i husbil när Lisa och Äja löper är lite klurigt! Vi får köra med "när gumman min är ute så är gubben inne" och vise versa. Det är ju ok när det inte regnar, men det gör det ju!!
Boss blev Champion idag och det känns jätte-skönt - nu kan vi (dvs. jag) kanske koppla av lite inför utställningarna som kommer. Och förhoppningsvis blir Boss lugnare i utställningsringen:) Nu kommer snart ringträningarna igång igen och då ska Boss och jag hålla oss framme.

2012-07-14
Äja är på semester och ska ut och vandra med vår dotter. Det känns tomt att bara ha 2 hundar. Jag tror att både Lisa och Boss saknar henne lite grann i alla fall. Här är det tomt ingen som ligger och jäser i soffan när vi tittar på tv. Jag har till och med en egen fåtölj just nu
Tänk i morgon fyller B-kullen 2 år så nu är det väl bara ca 1,5-2 år tills hjärncellerna faller på plats:)! Ett stort grattis till Boss syskon.
Här hemma håller vi på att lägga gräsmatta så rörelsefriheten är något begränsad för Lisa och Boss just nu, tack o lov för kompostgaller!

2012-06-01
Utställning igen! Idag i Norrköping - Boss tog sitt 3:e CERT och blev BIM. Tack till handlern Sussie!
Vi håller på att blåsa bort, hoppas att utställningstältet håller, men det regnar inte!

2012-05-14
Boss andra kursdag på Agility. Han (och jag!) tycker att det är jätte-roligt. Boss håller sig faktiskt till hindren och tunnlar, men det var en sak som han inte kunde låta bli idag. En annan av hundarna lekte med en såååå rolig trasa att han bara var tvungen att vara med. Men han fick inte vara med utan kom till slut tillbaka till mig och sin egen trasa (den döda kaningen med pip i båda ändar!). Det är så roligt att se hur snabbt de förstår bara man gör rätt själv - använder rätt arm och står åt rätt håll. Ser fram emot nästa måndag.

2012-05-13
Vilken överraskning i dag kom Asterix från Lisas A-kull på besök tillsammans med sin matte Ulrika! Asterix bor i Umeå så vi har inte träffat honom sedan han åkte från oss i juni 2007. Lisa blev väldigt förtjust i honom och ville leka (undrar om hon kände igenom honom som sin son?). När Äja fick hälsa så var det inte alls samma intresse. Jätte-roligt att ni kom och hälsade på - kom gärna tillbaka när Du är i Stockholm igen.  

2012-05-12
Hemma igen efter en utställningsrunda till Gävle. Vi åkte upp i fredags och träffade Boss' pappa Ante och blev bjudna på en god middag. Vi åkte till Gävle BK på kvällen och parkerade husbilen där. Det regnade hela natten och på morgonen var utställningsplatsen som en insjö. Regnet minskade och när Boss skulle in så var det uppehåll, men det hade inte varit dumt med gummistövlar! Bixa skötte sig jätte-bra, hon är så duktig Boss syster. Både Bixa och Boss fick fina bedömningar även om de inte lyckades ta ett cert. GRATTIS till Renée och Salmiak till Certet! Boss fick reserv cert.
När vi kom hem så lyckades vi tvätta husbilen mellan regnskurarna och även rensa lite ogräs bland rosorna. Det känns nu i min rygg!

2012-05-06
Mycket har hänt så det har inte blivit så mycket tid att skriva på hemsidan.

Boss har gått klart sin Allmänlydnadskurs och nu har vi börjat på Freestyle och i morgon startar Agility. Det ska bli roligt, jag har inte tränat Agility sedan vår schäfer Ida tävlade. Får se hur det går för Boss - han gillar i alla fall att jobba, full fart hela tiden.
Vi har också hunnit med en ringträning som Sussie och Renée håller i. Fick många bra tips för Boss. Vi var i ett ridhus så Boss blev överlycklig - godis över allt!
Alla 3 syskonen, Bixa, Bonnie och Boss skötte sig mycket bra och fick bra kritik på sin gemensamma utställning i Västerås.

Nu i helgen var Boss och hela familjen i Lidköping på hundutställning - 74 mil för Excellent :)! Men han skötte sig bra och fick bra kritik men behöver utvecklas mer och det får man ju hoppas på han är ju inte 2 år än. Det var premiärtur i husbilen för året och det har givit mersmak. Vi mötte ett trevligt norskt par med sina 2 bullmastiffer, en tik och en hane - väldigt trevliga och lugna. Våra schnauzrar är som dynamitpaket jämfört med dem. Hoppas att det gick bra för dem på utställningen.


2012-02-22
Igår kväll var Boss och jag på kurs och halkade oss fram med lite spårövning och uppletande. Idag är det ännu värre med halkan, det är bara blankis ute på vägarna och på tomten. Äja gjorde en praktvurpa när hon skulle springa ut - Bambi på hal is! Som tur var så gjorde hon inte sig illa. Det blir ingen långpromenad idag - jag stapplar mig fram (även med broddar) tills hundarna har gjort ifrån sig.
Äja och Lisa höglöper just nu och främst Lisa ser Boss som en mycket attraktiv ung man:)! Tack och lov för kompostgaller och lås på dörrar.
Såg just nu på SKK att Boss höftledsröntgen utföll väl A på båda höfterna. Skönt - så nu är det "bara" jakten på CERT och championatet! Snart så kommer utställningarna i gång igen.

2012-01-06
Grattis Bonnie till de fina resultaten i Göteborg i går och idag!

Hoppas att ingen blev skrämd av smällare och raketer på nyårsafton. I år var det mycket lugnare här i Vidja än för några år sedan så det kändes som om kriget hade brutit ut. Då rymde jag och hundarna och körde i tunnlarna under Stockholm. 

I mitten på januari ska Boss och jag gå en allmänlydnadskurs. Det ska bli spännande och se vilka andra raser som är med. Det blir ju mest schnauzer som han träffar annars.

2011-08-13
Hemkomna från semester/utställningsrunda/arbete. Vi har haft det jätte-skönt när vi åkt runt i Värmland och Jämtland i vår husbil. Tänk att kunna leva som en snigel med huset med sig hela tiden! Vi har sett underbara vattenfall - tänk vilken kraft! Boss har också fått visa upp sig på flera utställningar. Mycket nyttig och rolig social träning. Boss har fått bjuda på många glada skratt när han har fått "fnatt" i ringen. Men vi är nöjda, det har gått bra och Boss har fått två CERT. Nu gäller det att fortsätta och ringträna.

En liten efterlysning finns det fler som vill ringträna i Stockholmstrakten så kan vi väl göra det tillsammans - ring mig.

2011-07-14
GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN I MORGON!
Tänk att det gått 1 år sedan som Äja började häsja och fick sin första valp den 15/7. Vad tiden går fort! Nu har vi definitivt inga valpar kvar längre utan de börjar ta sig in i vuxenvärlden. Det är underbart att se hur Boss utvecklas och blir modigare, ser inte spöken längre överallt (bara ibland :)!). Vi har varit på olika campingplatser i södra Sverige och det har gått jätte-bra. Nu ska vi bara se om vi hinner med att måla huset också. Ransäter och Svenstavik utställningarna kommer ju snabbt på.

2011-06-24
Nu Roine är det ändrat:)! Glad Midsommar önskar vi alla mattar, hussar och fyrbenta!

2011-04-12
Jätte-roligt att det gick så bra för Bonnie i Eskilstuna: BIR, BIG 1 och BIS 3 ett stort GRATTIS. 
Nu på söndag i Västerås blir det första officiella utställningen för Bonnie, Bixa och Boss - det blir en utmaning.
Idag var vi på första passet för allmänlydnadskursen jag anmält Boss till. Det var 10 dvärgschnauzrar och Boss, nästa vecka kommer en schnauzer till. Jag tror inte att vi gjorde bort oss allt för mycket förutom att jag snubblade och föll platt till marken när jag lekte med Boss. Men det var effektivt han blev ännu mer intresserad av mig och brydde sig inte alls om de andra hundarna. Ser fram emot nästa vecka.

2011-03-24
Usch vad tiden går fort. Det har varit så mycket på den privata sidan och jobbet sedan jag skrev sist så tiden
har inte räckt till. Boss utvecklas till en riktig sabotör och våldtäcksman:)! Lisa och Äja har löpt och Boss kunde det här med blommor och bin utan att varken jag eller hans mamma har lärt honom. Pojkar är försigkomna nu för tiden! Det blev till att ordna med kompostgaller mellan rummen igen, men det fungerar inte så bra eftersom Boss antingen öppnar dem med tassen eller bara slänger sig på dem så att de faller. Vad ska det bliva av detta?
Nu har det lugnat ner sig igen Lisa och Äja har slutat att löpa och Lisa uppfostrar honom som vanligt.
Förra veckan var Boss och Bixa på utställning i Sollentuna och Bixa blev BIR - jätte-kul och ett stort GRATTIS! Boss fick för sig att han inte tyckte om domaren så det här med att stå still var han inte överens med mig om. Nu vår vi se på lördag igen i Sollentuna - men förhoppningsvis så trägen vinner.

2011-01-12
Idag hade vi en lyckad dag på den inofficiella utställningen i Sollentuna. Bixa blev BIM och Boss BIR! Bixa uppförde sig mycket bra i ringen medan Boss tyckte att det var hopp och lek! Min skjorta var helt plötsligt jätte-rolig att dra i. Men de ställde upp sig bra så det var en lyckad träningsdag.
Tack till Bixa och Roine.
Både Äja och Lisa löper nu och Boss undrar vad som händer. Han börjar tycka att det luktar gott men förstår inte det här med blommor och bin.

2011-02-07
Ledsen, det har varit ett tag sedan sist, men det har varit mycket på alla fronter.
Det var roligt att träffa Benzo, Bixa och Costas igen när de kom för att trimmas. Det är så roligt att träffa Äjas valpar igen. Det var bra att få besök så att jag fick trimma Boss i all hast, annars får man ju skämmas:)!
I kväll var Boss och jag på ringträning för Gerhard O'Shea och han sa' att jag får skylla mig själv att jag skaffat en svart schnauzer!!!! Tur att både Lisa och Äja har lyckats bra både på Gerhards träningar och på utställningar. Men... har man en schnauzer så får man tåla att en del inte förstår charmen med schnauzer! Och har man en schnauzer så är man ju envis så jag kommer att fortsätta med Boss ringträning, så det så!!! Gerhard är toppen att träna för och har en underbar humor.
Både Lisa och Äja löper nu så Boss har börjat nosa och han tycker att det luktar gott. Det här är den sista gången som vi kan ha dem tillsammans och vara lugna - än så länge begriper Boss inte vad blommor och bin betyder! Men i augusti..... eller vad säger pappa Ante?
Nu får ni alla hålla tummarna för Bixa och Boss på lördag på utställningen i Sollentuna. Det är en jätte-bra övning med inofficiella utställningar, hoppas att det blir många nu när det går mot ljusare tider.
Lycka till Bixa! Ser fram emot att träffas på lördag.
Glömde att säga att Boss har nu börjat att ibland lyfta lite på benet så snart kan han vattna alla våra träd!

2011-01-09
Jaha, så har det blivit ett nytt år och det gäller att lära sig att skriva 2011.
Hoppas att nyårsfirandet med (tyvärr) alla smällarna har gått bra!
Snö, snö, snö - sonen och jag skottade taket igår så att det inte skulle rasa in. Fruktansvärt vad tungt och jobbigt! På slutet när vi var så trötta så höll vi ju naturligtvis på att glida ner! Patrik som är lång fick ett grepp om taknocken och kunde dra sig upp - jag låg bara och skrattade mot skorstenen! Men.... det gick bra även jag kom upp och kunde gå på stegen ner. Men med all snön som vi skottat ner så hade fallet inte blivit så högt:)!
I morse rasade all snön från taket över husbilen och lade sig över vår häck -  så nu kan hundarna promenera på häcken i samma höjd som staketet! Tur att vi har en grind ut mot vägen.
Alla 3, Lisa, Äja och Boss, älskar att springa upp och ner för alla snöhögar. Vi har små skidbackar utanför både sovrumsfönstret och på altanen. 

2010-12-31
I sista självande minuten tänkte jag höra om Boss syskon också älskar att läsa? Boss har fått en förkärlek för mina gamla flickböcker! Vi måste nog inhägna fler områden i huset tills Boss får annat att göra. Vi försöker att aktivera honom, men det är inte lätt att vara ute så länge i kylan och med all snön. Inne får det bli leta godis och annat smått o gott. Ha ett riktigt Gott Nytt År och hoppas att era små inte blir rädda för raketer.

2010-12-27
God Fortsättning på er alla!
Boss har befäst sin ställning som boaorm här hemma! På eftermiddagen på juldagen hittade jag inte vår disktrasa - misstanken fanns att den försvann samma väg som strumpan. Mycket riktigt - morgonen därpå så låg det en "förpackad" disktrasa i Boss sängplats. Måste tänka på att lägga allt långt in på bänkar och bord. Ibland skulle jag önska mig ett bänkdjup på i alla fall 120 cm:)!
Mormor Lisa och Boss älskar att leka ute i snön och mamma Äja verkar tycka att det är skönt med barnvakt.
Boss krockade med vårt soffbord när han i vanlig hög fart kom rusande och åkte rakt emot ställningen under glasskivan. Skivan höll men inte ställningen som gick totalt sönder. Tur att Boss har bra reaktionsförmåga så han hann undan och ingen blev skadad. Han bara skakade på sig och undrade vad som hände, men vadå? leken måste fortsätta verkade han tycka och fortsatte, men det fick bli utomhus!

2010-12-19
I morse hittade jag äntligen en av mina sockor som försvann i går eftermiddag. Boss kräktes upp den! Hur han har kunnat svälja den är ett mysterium, men schnauzern har ju många skepnader - kanske även boaorm. Tur att den kom upp så vi slapp operation.
Har just nu skottat altantaket som bågnade oroväckande, men snön fortsätter att falla så det är säkert inte sista gången. Nu har vi bara ingången och parkeringsplatsen kvar:)! 

2010-12-18
Idag var Sudhir och jag och tittade på utställningen i Älvsjö. Första gången utan hund! Tyvärr så fick vi parkera så långt bort att vi missade hanarnas unghundsklass. Många fina svarta schnauzrar och många hanar. Roligt att träffa alla igen och jag längtar efter utomhusutställningar med tält, kaffe och något ätbart! Vi gick förståss runt och skaffade godis och gratis (!) provpåsar att ta med oss hem. Jag glömde naturligtvis att köpa en liten sax, typiskt var så fixerad att ta med mig något gott hem till våra hundar. Vi beställde ett nytt utställningstält, vårt gamla börjar sjunga på sista versen. Försäljaren sa' att det går snabbt och lätt att ställa upp - vi får väl se!
Jag har äntligen lagt in lite bilder från vår valpträff - men det var inte lätt att få med alla 4 på bild, ibland blev det bara en svans!

2010-12-12
Idag hade vi vår första valpträff för B-kullen. Jätte-trevligt - 3 st valpar kom, Bixa, Bettan och Costas och inte minst deras mattar och hussar. Tänk så det kan bli: den som var minst som hanvalp var störst nu och den tik som var störst var nu minst:) Vi började med att alla 4 fick leka av sig ute på tomten. Lisa och Äja var med ett tag och busade men sedan fick valparna leka själva utan mamma och mormor. In kom sedan 4 vita schnauzrar (!), hela köksgolvet blev blött och även strumpfötterna. Bixa, Costas och Boss lekte och busade så Bettan tyckte att det gick lite väl vilt till och satte sig och övervakade hos sin matte och husse. Jätte-roligt att kunna träffa de små liven igen och hoppas kunna göra om valpträffen under våren med förhoppningsvis full styrka.
Tack till alla mattar och hussar för att ni tar så väl hand om Äjas valpar.

2010-11-23
Igår kväll så var Boss och jag på vår andra ringträning. I går tyckte Boss att det var roligt och turboeffekten blommade ut för fullt! Han upptäckte alla, som han trodde lekkompisar, både mastiffer, rottweiler med flera andra raser samt en dvärgschnauzer. En rottweiler valp blev lika förtjust i Boss som han i honom - vi fick lov att träna på motsatt sida om varandra. Vad gäller tempot är det inga problem, men som Gerhard O'Shea säger så är det bättre än att behöva släpa runt en hund i ringen:) Så småningom ska det väl ordna sig med träning och åter träning bara Boss tycker att det är roligt.

2010-11-21
Premiär för syskonen Bixa och Boss i utställningsringen. Det var en inofficiell utställning i Eskilstuna som vi hade anmält oss till. Vi har varit på Sundbyholms travbana tidigare men så här mycket hundar har jag inte upplevt. Det blev en riktig träning för för Bixa och Boss. Boss har aldrig sett så mycket folk och hundar på samma gång. Men det gick riktigt bra. Stort tack till Bixa med familj för att ni ville åka till Eskilstuna i det dåliga vädret. Bixa klarade utställningen med glans och så även husse! Bixa blev BIM på sin första utställning - stort GRATTIS! Boss gick in i ringen och blev överlycklig att det satt en person och väntade på honom i ringen (domaren)! Han slängde sig i famnen på Mats Lindborg. När sedan Bixa kom in så blev kommentaren att här kommer systern och är lika glad!
Tack Mats för att både Bixa och Boss tyckte att det var roligt att träffa domaren på utställning.  
Tyvärr så kunde vi inte stanna till finalen eftersom det tog så lång tid. Det blir för mycket för en liten valp. Boss sov som en stock i bilen hem.

2010-11-20
Idag så trimmade jag Boss (en dag innan utställning! fy på sig). Boss var mer vild än tam först men sedan så gick det bra och en trimmad schnauzer trädde fram. Det är nästan synd att ta bort valputseendet, men det går ju inte att dra ut på det hur länge som helst!

2010-11-17
Idag komm Bixa på besök för att trimmas inför utställningen på söndag. Hon har vuxit upp till en mycket stilig tös! Bixa var jätte-duktig på trimbordet det var bara öronen som var lite otäcka att trimma, men det gick bra efter ett litet tag. 
 
2010-11-09
Idag var Bonnie på ett kort besök. Både Boss och vi tyckte det var så roligt att träffas igen. Bonnie är en mycket snygg schnauzerflicka som vi alla hoppas mycket på. Boss tyckte det var så roligt att leka med sin syster, men på slutet tyckte nog Bonnie att det blev lite väl intensivt. Nu ska ni alla 3 ha det så skönt i värmen! (avundsjuk - nej då!)

2010-10-09
Nu är Boss vaccinerad och klar för preminär bland folk och fä! Ett pass är ordnat och Boss ska vaccineras mot rabies om ca en månad.
Dragkamp med mamma Äja är jätte-kul, han håller fast och Äja drar honom runt i köket. Boss har prövat på agilitytunneln, det gick jätte-bra. Det var heller inge problem när jag lade den i ett U. Spännande med nya saker att upptäcka. I dag ska vi åka in till Farsta och upptäcka världen utanför Vidja.

2010-10-07
Tyvärr så hinner jag inte skriva så ofta som jag önskar. just nu är Boss i full färd med att tugga i sig mattan i vardagsrummet och tidningsstället! Det går i ett! I morse satte Boss full fart och hoppade upp på en köksstol och såg vad som var på frukostbordet - wow hela världen låg öppen!:) När jag lyfte ner honom så försökte han hoppa upp på köksbordet direkt - det dröjer nog inte länge....
Lisa (mormor) försöker nog tala om för honom var skåpet ska stå, men att klippa klorna på Boss är vårt jobb och vilket jobb sedan, men det går det gäller att var envis.
Kompostgaller är heller inget hinder - jag tror att Boss ser hinder som något som ska övervinnas och det gör han. Boss slänger sig mot kompostgaller (som ska hindra honom från vissa saker/rum) och välter omkull dem. Sedan är det full fart framåt. Inget är omöjligt bara man vill tillräckligt väl ... men det är väl därför jag har schnauzer!

2010-09-24
Vad tomt det blev när valparna flyttade. Nu är det slut för den här gången att tigga tidningar och åka in till Farsta och "plundra" tidningslådor på Metro och City. Tur att valparna flyttade lite vartefter så vi hann vänja oss. Vi har behållit en liten hane, Boss, så nu kommer jag att vara tillbaka i utställningsringen igen - härligt! Det gäller bara att träna och de är ju inte så lätt Boss har så mycket spring i benen så det gäller att passa på när han är lite lugnare.

2010-09-02
Var har tiden tagit vägen? Förmodligen mocka valphagen, träna valparna på trimbordet, låta dem springa fritt i köket (och torka, torka, torka kiss!), klippa klor, väga och avmaska. Därimellan jobba, när Sudhir är hemma är jag borta osv. Det är så roligt att se hur valparna utvecklas, men kullen är väldigt jämn ingen är speciellt tillbakadragen och försiktig utan det är schnauzers!!
Nu börjar det blir dags för valparna att flytta till sina nya hem och det är hög tid för Sudhir och mig att välja vilken hanvalp vi vill behålla. Det är inte lätt. Men nästa vecka måste vi ha bestämt oss. Då kommer veterinären och chipmärkningen. 
Valparna blir i varje fall mycket belästa både city, metro, mitt i huddinge, södermalm, SvD, DN, forskningstidningar osv. Det blir mycket allmänbildande valpar:)! 
Tack till alla som hjälper till med tidningar.

2010-08-15
Valparna fyller en månad idag, GRATTIS!
Vi har inte haft tillgång till internet på ett tag. Tänk vad man blir beroende! Nu har den som tur är kommit igång igen. Tiden går så fort och valparna växer och äter nu mat 3 ggr/dag + diar Äja. De har också fått tänder och busar ordentligt med varandra.
Tvättmaskinen går på högvarv med fällar och att tvätta egna kläder blir en verklig planering mellan allt ludd i maskinen.

2010-07-26
Nu har alla utom omärkt hane mer än fördubblat sin vikt, men han är snart i mål. Den mörkblå hanen har idag öppnat vänster öga.

2010-07-23
Ambitionen att skriva lite varje dag var nog god, men det fungerar visst inte så bra! Valparna växer och mår bra och Äja tar lite paus från valparna. Nu behöver jag inte koppel för att få henne att gå ut.

2010-07-18
Först idag har jag lyckats att ta mig i kragen och ladda ner lite bilder som vi har tagit och börjat skriva i denna dagbok.

2010-07-17
Man går helt in i sin egen lilla kokong och jag blir förvånad när jag går ut med Lisa och ser att världen fortsätter som vanligt. Som tur är så kommer det aldrig någon sol i valprummet så temperaturen är uthärdlig.

2010-07-16
Det hände inte så mycket mer än att valparna åt och sörplade, vi andra tvåbenta var helt utslagna!

2010-07-15
Kl 07.40 föddes den första lilla killen, vikt 332 gr. - omärkt
Kl 08.20 kom första tiken med en vikt på 323 gr. - omärkt
Kl 09.59 föddes en kille till på 302 gr. - vit
Kl 11.20 kom ytterligare en kille på 320 gr. - röd
Kl 11.36 kom nästa snabba entré - en tik på 252 gr. - gul
Kl 12.40 ytterligare en tik - 268 gr. - ljusblå
Kl 14.45 kom så den sista killen på 292 gr. - mörkblå

Mor och barn mår bra. Det är helt fantastiskt hur de små liven tar sig fram till maten och börjar suga, precis som de aldrig gjort något annat. Naturen är fantastisk!

Ätandet fortsatte hela natten till fredagen så ingen sov något. Det är helt otroligt vad så små liv kan låta. Lisa hjälpte till med att gnälla, tyckte väl att hon skulle få hjälpa till. Men det tyckte inte Äja.

2010-07-14
Onsdag kväll kl 8 började Äja att hässja. Vi hade gjort i ordning valprummet där jag och Äja skulle sova.

 

 

Det är ju ingen de-lux säng precis, men det fungerar, Äja har det i alla fall mjukt. Det blev inte så mycket sömn varken för Äja eller mig den natten.

 

 
Uppdaterat 2014-07-15
Utskriftsvänlig sida
Alla bilder © Kennel Vidja's • 08-707 93 12 • 073-678 14 25 • mailto:ulla@kennelvidjas.sewww.kennelvidjas.se
Provided by Webforum